Logo Zorg en Welzijn Bouw
 
 
Disclaimer  :  Sitemap  :  Inloggen  :  LinkedIn  :  LinkedIn
  Van Advies tot Zorgwoning
   
 
Lettergrootte wijzigen: Kleiner  Groter  Herstellen
 
 

Zorgwoningen op maat op recreatieparken?Wij ontzorgen u niet alleen thuis in uw vertrouwde omgeving maar ook als u op vakantie wilt binnen Nederland.

Wij hebben in de afgelopen jaren diverse zorgwoningen op maat geleverd aan recreatieparken volgens medische indicatie, bouwbesluit en persoonlijke wensen van klanten. Deze zorgwoningen zijn onder andere voorzien van rolstoelvriendelijke ruimten, een antislip douchevloer, hangend toilet op senioren hoogte en zorgapparatuur. Door middel van een eenvoudig zorgalarm heeft u ten alle tijden contact met uw mantelzorger en/of een zorgverantwoordelijke op het park. Uw wooncomfort staat bij ons bovenaan!


Recreatiepark
Samen met u stellen wij een tekening op maat op en u bepaalt eventueel met ons advies op welk recreatiepark u de zorgwoning op maat wilt plaatsen.


Verhuren van uw recreatie-zorgwoning
In de periode waarin u uw recreatie-zorgwoning op uw gekozen vakantiepark niet gebruikt, kunt u rechtstreeks en/of door middel van ons netwerk uw recreatie-zorgwoning aan andere zorgbehoevende(n) verhuren. Zorg en Welzijn Bouw kan gezien deze nieuwe mogelijkheid voor u extra opbrengsten creëren wanneer u geen gebruikt maakt van uw recreatie-zorgwoning.


Een aanspreekpunt realisatie zorgwoning op recreatiepark
Wij hebben binnen ons team een vaste contactpersoon voor recreatieparken die u volledig begeleidt wanneer u een zorgwoning op maat op een park wilt plaatsen en/of de recreatie-zorgwoning wilt verhuren aan derden.Hoe kunnen wij u helpen?

 
 
 

Benieuwd naar hoe deze woningen eruit zien?

Klik hier voor meer informatie

 
 

Galliërsweg 14 A / 14 B
5349 AT OSS

Postadres:
Korenstraat 1
5394 LE Oijen (N.B.)

Telefoon: 085-5607500 (lokaal tarief)
Wij zijn zowel tijdens kantooruren
als in de avond en op zaterdagen bereikbaar.

©2013 - 2014 Zorg en Welzijn Bouw
Algemene voorwaarden


Realisatie: Herber Design
Ontwerp: evenzen.nl